SUP wetgeving

Bij Big Snack cafetaria 'De Rotonde' streven we naar de hoogste normen op het gebied van voedselveiligheid en hygiëne, zoals voorgeschreven door de Hygiënecode voor de Horeca.  Om deze normen te handhaven en de gezondheid van onze klanten te waarborgen, volgen het advies van onze branche organisatie ProFri en accepteren we geen 'Bring Your Own' verpakkingen.

De Hygiënecode voor de Horeca stelt strikte richtlijnen voor het schoonmaken, desinfecteren en opslaan van voedselverpakkingen en -materialen. Dit is de basis van onze bedrijfsvoering. Bij 'Bring Your Own' verpakkingen kunnen we niet garanderen dat deze aan dezelfde hygiënestandaarden voldoen als onze eigen verpakkingen. Dit zou een risico kunnen vormen voor de voedselveiligheid en de gezondheid van onze klanten in gevaar kunnen brengen.

Om een veilige en aangename eetervaring te garanderen, vertrouwen we op onze eigen verpakkingen, die zorgvuldig worden geselecteerd en onderhouden volgens de hoogste hygiënenormen. We danken u voor uw begrip en medewerking bij het handhaven van deze belangrijke normen. U kunt erop vertrouwen dat we ons uiterste best doen om alle producten te bereiden en te serveren volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsstandaarden.

Om u tegemoet te komen hanteren we een lage plastic toeslag van €0,05 per verpakking. We vertrouwen erop dat we zo schappelijk om kunnen gaan met de verplichte plastic toeslag en tegelijk ook alle processen kunnen blijven borgen conform het HACCP systeem.